Contact

ZORGMEDEWERKERS

Heb je als zorgprofessional ook verhalen en wil je die met ons en mogelijk op de site delen? Stuur die dan in via onderstaand contactformulier.

Wil jij ook je verhaal delen?

Heb jij als zorgprofessional ook een verhaal en wil je dit delen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Alle ingezonden verhalen zullen door de redactie beoordeeld worden op bruikbaarheid waardoor niet alle verhalen geplaatst zullen worden. Hoelang het duurt voordat een verhaal geplaatst wordt is afhankelijk van de inhoud en de actualiteit op dat moment.

Ben je geen schrijver maar heb je wel een verhaal, dan helpen wij je met het goed verwoorden van je verhaal en plaatsen we pas nadat je tevreden bent.

Wij stimuleren het schrijven van verhaal onder je eigen naam, dit bevordert de betrouwbaarheid. Echter, je verhaal kan ook anoniem geplaatst worden mocht je je hier prettiger bij voelen.

Bij de redactie zullen wel persoonsgegevens als voor en achternaam en e-mailadres geregistreerd worden. Deze gegevens zijn alleen voor Zorgmedewerkers Verenigd inzichtelijk en zullen nooit met derden gedeeld worden.

Ben je op zoek naar collega’s of andere zorgmedewerkers, kijk dan op onze verbindingskaart:

Verbindingskaart – (zorgmedewerkersverenigd.nl)

Voor overige privacy voorwaarden, zie onze privacy statement onder aan de site.    Wil je onder je verhaal genoemd worden en zo ja, hoe?