Als een verlossing zag ik mijn vaccinatie tegemoet. Als zorgmedewerker was ik begin januari al aan de beurt. Omdat ik ook in de risico groep val was ik blij zorgmedewerker te zijn en mij al vroeg te kunnen laten vaccineren. In februari kreeg ik de tweede vaccinatie, enkele uren nadien begonnen mijn klachten, eng want deze klachten herkende ik van mijn eerder doorgemaakte CVA.

Na enkele weken gingen deze klachten weg. Als zorgmedewerker las ik veel rapportages, veel verhalen kwamen overeen, en waren soms zelfs herkenbaar voor mijzelf als persoon, alsof de rapportage over mij ging.


In juli begon ik mij al af te vragen, waarom en hoe dan.
Van infarcten, tot hart klachten, van veelvuldig vallen tot bloeddruk klachten. Ik zag ze allemaal voorbij komen.
Als zorgmedewerker staat de uitnodiging voor de booster in mijn mail, maar deze uitnodiging blijft staan in mijn mail.


‘Adrie’ zorgmedewerker