Epilepsie en vaccinatie

Op mijn werk was een cliënt al 8 jaar lang vrij van aanvallen van epilepsie. Daarvoor had hij 3 keer per jaar een insult. Na de eerste vaccinatie ontwikkelde hij weer een insult en werd gediagnostiseerd met corona. Uiteindelijk is hij overleden aan een hersenbloeding, een uur nadat hij terugkwam uit het ziekenhuis. Er staat op de papieren: overleden aan corona. Dit klopt echter niet!

‘Kathinka’ ouderen psychiatrie

Niet meer, werkzaam in de ouderenzorg
In de eerste lockdown:
Wat vond ik het lastig dat ik niet meer vanzelfsprekend en vanuit mijn hart kon werken. Schoonmaken met chloorwater 2x per etmaal. Familie op afstand houden. Steeds nieuwe regels lezen en zorgen dat je up to date bleef. Samen steeds alle moed verzamelen om het beste te maken van de situatie.
Mijn werk vrat energie, bakken met energie.
Regels opvolgen die m.i. onzinnig en schadelijk zijn. Ik was zo blij met het beetje ruimte in de zomer.
Dit najaar ben ik finaal ontspoord.
De stress, de angst cultuur, zinloosheid, de extra diensten, eenzaamheid…. leeg, afgebrand.
Een suïcide poging was het resultaat.
Ik sta nog steeds onder behandeling van de ggz. Niet is staat om te werken zoals we nu geacht worden te werken.
En vraag me af…
wie is er zieker…de wereld of ik?
‘Elly’ (ex) ouderenzorgmedewerker